2013.05.01.
22:29

Írta: lbm

Fidesz-haverok! Nem szívok tovább... Cigit sem!

mutyifilter_1367439764.jpg_124x84

Na látjátok, így kell ezt "fijúk"! Tökösen, erőből! Minek a sok ki és megmagyarázás trafikügyben, amikor kezetekben a 2/3-ad... - mondhatnám, de már a gúnyos szóbaállás szintjénél is lejjebb csúszott a kommunikációs ingerem a kormánnyal szemben. Ám azért véleményezni még tudok...
A Portik-Laborc maffia horror nem jött be. Legalábbis a semmit sem mondó hangfelvétel-leirat nem ütött akkorát, hogy kinyomja az emberek szemét, ezzel pedig elsikkadjon a dohány buli. Szar ügy... Az van, hogy a hangfelvétel hót unalmas. Semmit sem bizonyít, és ha nem lennének kormánypárti "lefordító" emberek, akik elmagyarázzák, hogy mit is kell erről gondolni, akkor kb. annyi hírértéke lenne, mint az időjárás jelentésnek viharcsendben. Na a Nemzeti dohányboltok, azok igen! Ott ugyanis az a bibi, hogy az egyszeri ember is érti: a trafikot üzemeltető Józsinál, ahová 10 éve minden reggel berongyolunk egy doboz cigiért, hamarosan nem tudunk vásárolni ebből az élvezeti cikkből, mert mondjuk a fideszjanikomasógor kapta meg ennek a lehetőségét. És ez fáj. Valahogy az ember kötődik egy-egy bolthoz. Mert Józsihoz bementünk minden nap 10 évig. Beszélgettünk, hogy van az asszony meg a gyerekek, hogy megy a bolt, ő meg végigasszisztálta ahogy évente kétszer erős akarattal leszoktunk a dohányzásról 1-3 napra, hogy aztán visszaszokjunk... Szóval szeretjük az ilyen Józsikat, és nagyon nem bírjuk, ha a mi Józsinknak azért lesz rosszabb, mert valamelyik polgármester egyik másik rokonának a földekből már nem jutott, és kárpótlásul most dohányboltot adtak neki... Hát itt tartunk most. Az internet átváltott mutyifilter-kommandó üzemmódba és gyors tempóban halad a "kinek a kicsodácskája nyert a cigibizniszen" feltárásában. A kormány meg már végig vitte az összes bevált reagálást amit szokott: azaz eleinte bevette a 3x1 leszarom tablettát, majd amikor nem jött el a várva várt csend, akkor egyszerűen csak letagadta, illetve kiállította a nép elé Lézer-cinikus-Dzsonit, hogy beleröhögjön a képünkbe. Na most a polgári pofa nem került alapállásba, és sűrűn kérték az adatokat a pályázatokról. Úgy meg ugye nehéz letagadni a letagadhatatlant. Így jutott el ez a mi sohanemhazudtunk és/meg azelmúttnyócévmutyizott-deminem kormányunk „az erő velünk van” újbóli felismeréséhez, és röpke pár nap alatt meghozták az információs szabadságról szóló új törvényt. Mert amit nem tud az állampolgár az nem fáj neki. Hát gyerekek! Így kell ezt! Már-már várom azt a percet, amikor majd egy másik csapat lesz kormányon, és a FIDESZ ellenzékből fogja nem kiabálni, hanem egyenesen üvölteni, hogy „jaj! uristen’!Pályázat lett meghirdetve valamire, és a mocsok kormány meg a törvények mögé bújva nem árulja el az adatokat”…

De egyelőre még sajnos ez a banda van és a gyomrom felfordul ekkora cinizmus és egoizmus láttán. Na most életem során egyszer leszoktam a dohányzásról másfél évre: amíg terhes voltam és amíg anyatejjel tápláltam a bébimet. Ezek elmúltával szinte azonnal visszaszoktam a dohányzásra, és nem sikerült letennem azóta egyszer sem Most viszont megteszem. Eljutottam egy olyan undor szintjére a haveri osztogatás terén, hogy valóban le fogok szokni. Csatlakozom aAbbahagyom a dohányzást, hogy ne támogassam a fideszes gengsztereketfacebook csoporthoz. Tulajdonképpen egy egyszerű logika alapján jutottam erre az elhatározásra: már elvették a múltam, a jelenem, és a jövőm egy részét is, és az ellen nem tudtam mit tenni; na de nehogy már önként adjam a haverok zsebébe a pénzt!... A CBA-ba direkt nem járok, a BKV jegyárusító bódéit is bojkottáltam már, egyel több vagy kevesebb igazán nem számít: a Nemzeti Dohányboltok szolgáltatásait sem fogom igénybe venni.

Lehet törvényes úton is engedetlenkedni…

2 komment

Címkék: NERlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr295260552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó Mercutio halott 2013.05.03. 05:26:20

Ez most valami sajto vagy egy tre blog. Mert az elobbitol az az "egyenlőre" ott az utso bekezdes elejen azert kurva ciki. Az utobbiba belefer.

lbm · http://nertars.blog.hu 2013.05.03. 17:22:39

@Jó Mercutio halott: Ez csak egy tré blog. Hagyd is a fenébe...
süti beállítások módosítása