2013.05.25.
19:34

Írta: lbm

Gyorshír földpályázat ügyben

Úgy néz ki, a földbotrányok is megoldódnak! Hamarosan eljön végre a nyugalom, mármint valakiknek a nyugalma…

Szóval az történt, hogy szombattól hatályos egy földbérletpályázatok kezelését módosító kormányrendelet, mely tulajdonképpen a nyertes és a vesztes pályázatok összevetését lehetetleníti el. Szabó Rebeka (Párbeszéd Magyarországért) legalábbis ezt állítja. A klubradio.hu röviden beszámolt a politikus hölgy sajtótájékoztatójáról:

„…a pályázatokat a jövőben csak egy példányban kell benyújtani az alapkezelőhöz, közjegyzőnél már nem kell azokat letétbe helyezni. A korábbi pályázatok letétbe helyezett beadványait megsemmisítik, az alapkezelő pedig minden vesztes pályázatot visszaküld a gazdálkodónak, vagyis nem őrzi meg őket. Szabó Rebeka szerint ennek katasztrofális következménye lesz a földpályázatok ellenőrizhetőségére nézve, hiszen a pályázatok összehasonlíthatatlanná válnak. Mint mondta, sok visszaélésgyanús ügyre derült fény a nyertes és vesztes beadványok összevetésével.”

Várom a kormányzati kommunikációt, amiben majd szépen elmagyarázzák, hogy nem ám azért…, hanem csak a procedúra leegyszerűsítése miatt, és csak az állampolgárok érdekében…  (Erre már előre megírtam egy posztot, alkalomadtán prezentálom… ) Amennyiben a kormány valóban hasonló „érvekkel” támasztja alá a fent említett rendeletet, én máris megyek és beinvesztálok egy kisebb összeget lottószelvények vásárlásába… 

 

Szólj hozzá!

Címkék: NERlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr615317940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása