2015.05.01.
20:25

Írta: lbm

Legyen világosság!

Drága Viktor, és egyéb kormányzó emberfajták!

 

Légyszi gyújtsatok világosságot félázsiai fejetekben! Legalább egy öngyújtó fényének megfelelő méretűt, mely által a lesötétített nagynemzeti trafikok is fényt kaphatnának. Napfényt. Igen sok előnye van a napfénynek. Először is olcsó! Simán lehet vele spórolni a villanyszámlán, azaz több pénz maradhat a bolt tulajdonosok zsebében, mely pozitívumot igazán megérdemelnek ezek - a becsülettel kiválasztott és abszolút versenyképességük alapján pályázatot nyert - emberek.

A napfény nagyon jót tesz az immunrendszernek és a szemnek is. Ez kész haszon a gazdaságnak, mivel az egészséges dolgozók jóval hatékonyabbak, nem mennek betegállományba és az egészségügyi kiadások sem növekednek.

Hogy mi kell a napfény bejutásához egy nagynemzeti helyiségbe?: fólia mentes ablakok. Igenbizony'...

A napfény előnyeit mindössze azért ecseteltem, hogy "megvizsgálás" szempontjából szolgáljak némi támponttal, ha már a parlamenti NERtársak úgy érzik, hogy még mindig vizsgálódni kell annak eldöntéséhez, hogy be lehessen - e látni eme nagyon titkos dohányboltok ablakai mögé, vagy ne. Gondoltam segítek egy picit a döntés meghozatalában, mivel itt minálunk NERországban nem elég érv a "beláthatóság" mellett, hogy az egyik leg tutibb helyszín a kisstílű bűnözők számára tettük elkövetésére, az elszigetelt, mások kíváncsi szemei elől rejtett hely. Ilyenek pl.: sikátorok, erdők és mily meglepő,  a Nemzeti trafikok. Azt ott még pénz is van a kasszában... Nem érv az sem, hogy sorra rabolják ki ezeket. Itt egy fegyver, ott egy kés villan, és a kameráknak meg egy középső ujj, minden egyes rabló által, mivel hidegen hagyja őket. Bocs, de engem meg az hagy hidegen, hogy ha utána elkapják a rossz fiúkat, és az áldozatok sem hiszem, hogy ettől kiheverik azokat a perceket, amikor az futott át az agyukon, hogy egyedül állnak szembe egy akármilyen fegyverrel hadonászó baromarcúval, és hogy ha az úgy dönt, bármit megtehet anélkül, hogy az feltűnne valakinek.

Az hogy a parlamenti fejekben igen nagy sötétség uralkodhat, azon a ponton nyert bizonyosságot, ahol a kaposvári trafikos lány meggyilkolása után a trafiktörvény azonnali megváltoztatása helyett a "megvizsgáljuk", meg a "nem a trafiktörvénnyel kell foglalkozni, hanem a bűnözők elfogásával" típusú reakciók hangzottak el.

Kedves "nemistudommineknevezzelek", „koleszbarátikőrkormány”! Nem kell vizsgálódni! A dohány biznisz már el lett osztva köztetek. Már nem kell a hülye "jaj! a gyerek meg ne lássa a dohánybolt készletét!" indok. Bocs, ha most szólok arról, hogy a Mikulás nem létezik, de olyan átlátszó volt az egész dohánycirkusz, mint előtte a trafikkirakatok üvegei tisztára mosva, úgyhogy nem volt ember aki bevette ezt a dumát. Szóval,ha már így végrehajtottátok eme tervet, legyetek vele boldogok, baromira nem érdekel már, úgyhogy nyugodtan változtassátok meg azt a k@rva törvényt! A biznisz a tiétek, de legalább tegyétek meg, hogy kevésbé sz@rjátok le azokat, akik ott gályáznak nektek valami kis bérért, (ami valljuk be nem akkora, hogy megfelelő veszélyességi pótlék legyen a kockázatot figyelembe véve), miközben ti otthon biztonságban még mindig csak vizsgálgatjátok, hogy sz@r-e a trafik törvény vagy sem.

 

Sz@r. Az is volt, meg ezután is az lesz. Lépjetek túl ezen, és tegyétek, amiben már rutinotok van, azaz egyéni javaslatként nyújtsátok be a megfelelő változtatást, majd ezerrel szavazzátok is meg, ahogy mindent szoktatok, ami nektek jó. Ha továbbra is csak kenegetitek a trutyit, akkor motivációként azt tanácsolnám, hogy álljatok be ti a pult mögé, és legyen a 66. vásárlótok egy baromarcú... Oszt jó napot!

Szólj hozzá!

Címkék: nemzeti

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr407420364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása