2013.05.02.
20:04

Írta: lbm

A Magyar Nemzet MSZP-s trafiknyertese FIDESZ-es...

Rövid leszek ma, de a hét sírvaröhögős történetét nem hagyhatom ki a blogból, elvégre valamikor ezek a blogok igazi kis mini történelmek lesznek. :-)  Szóval a  Magyar Nemzet okozta a mai derültséget, úgyhogy köszönjük meg neki egy poszttal.

A trafikmutyi három napos csodáját épp most éli. A kormány mindent megtesz - amúgy hót feleslegesen – hogy a már kirobbant botrányt eltussolja. Tegnap már kiveséztük hogyan, de aztán jött a szőke ciklon képviselőnő is, hogy aszongya: „a politikai hovatartozás különleges személyes adatnak minősül, amit csak akkor lehet kezelni, ha az érintett ehhez írásban hozzájárul. Ilyen listázást ráadásul nem is lehet csinálni, tehát felszólítom a baloldalt, hogy ne tegyen ilyet, mert ez a büntető törvénykönyvbe ütközik. A trafikpályázat nyerteseit pártállás szerint listázni törvénybe ütközik. „ (Forrás: hirss.hu)

Ugye teccikérteni?...

És akkor a Magyar Nemzet erre rátromfolt, mivel találni vélt két-három MSZP-közeli nyertest, és még egy jobbikost is. Hát már azon is jót röhög a NERtárs amikor az év leleplezéseként próbálja egy újság beállítani, hogy „No lám! Ugye hogy nem csak a FIDESZ nyert! A kb. 5000 pályázatból találtunk vagy hármat is, akik az ellenzékből valóak…”, Na de ami azután jött az valóban esélyes a hét röheje díjra.

Az egyik ilyen „lebukott” MSZP-s képviselő ugyanis FIDESZ-es. A hvg. hu ezt nagyon szépen kielemzi:  mint kiderült az MSZP-s Puch Lászlót összekeverték a FIDESZ-es  Puch József képviselővel.  

Utóbbit meg is kereste a hvg.hu aki valóban azt nyilatkozta, hogy  jelenleg a Fidesz-KNDP jelöltjeként került be a helyi képviselő-testületbe, és valóban nyert trafikjogot.  

A tanulság pedig az, hogy a nagy „szeretjük a kormányt” buzgólkodás  közben az elvtelen gyűlölködés ilyen hevenyészett bakikat okozhat. Tulajdonképpen Puch úr nyertes pályázata akár ki sem derült volna, ha a MN nem akar görcsös nyelvcsapásokkal besegíteni a hatalomnak.  A kormánynak viszont tényleg nem kell ellenség, ha ilyen barátai vannak… Csak így tovább fiúk! Mi meg a fotelban hátradőlve figyelünk :-)

 

4 komment

Címkék: NERségek NERlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr645262789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.05.02. 20:46:22

Szal a nagy maszopos keresés közben, találtak még 1 fideszes mutyizót :)

lbm · http://nertars.blog.hu 2013.05.02. 21:05:18

Ugye, hogy megérdemlik a gratulációt ? :-)

Sterbinszky Tivald 2013.05.03. 22:31:16

ez a puch most a fidesz penztarnoka lett, miota a fletoval osszekapott?

ingenium rusticus 2 / reloaded 2013.05.04. 03:34:25

Ez már annyira szánalmas, hogy én érzem magam kellemetlenül.
süti beállítások módosítása