2017.12.29.
11:19

Írta: lbm

Hit-gyüli, Soros és egyéb NER-ségek

Rájöttem, hogy minden az én hibám: nem gondolkodom NagyMagyarNemzeti szívvel! Így az év végén asszem` át kell értékelnem önző, a nemzet nagy összességét figyelmen kívül hagyó, kispolgári gondolatmenetemet, hogy végre a NER igaz tagja lehessek! 

Most is olvasgatom a híreket, hogy a a kormánytól 758 milla támogatást kap a Hit-gyülekezete, és az jut eszembe, hogy mekkora sorok állnak egy-egy ingyenes ételosztásnál, /amit persze, nem a hit-gyüli oszt.../ . És miért? Mert demagóg, kicsiben gondolkodó bírka vagyok, aki nem érti, hogy miért kell állami pénzből támogatni egy már amúgy sem szegény gyülekezet /vagy mifene ez/, rendezvényközpontjának felépítését. Rendezvényközpont! 748 millió forintért! Emberek meg az utcán alszanak.

Aztán meg itt van a Soros dolog. 5,6 milliárdot már elköltöttünk /ja nem, csak a kormány költött a mi pénzünkből.../ arra, hogy fontos nemzeti konzultáció legyen eme antikrisztusról, kinek ördögi terve minden összeesküvéselméletet felülmúl. És akkor én mire gondolok? Arra, hogy ha a kormány tagjait akik ezt kitalálták, és országos kampányra emelték, milyen jó lenne megvizsgálni valamelyik mentalhigiénés központban. Asszem` a "piszológus"-oknak jó sok melója lenne... De nem, mert a NER ezek után sem sajnál semmi pénzt arra, hogy szegény Gyuri orcáját lássuk lépten-nyomon hatalmas plakátokon, bármerre is járunk. Kérem szépen a NER-ben a pénz nem számít, ha Gyurcsány, Libás-Bajnai, EU., vagy Soros gyalázásról van szó. Ilyesmire mindíg fussa minálunk...

Na meg a szavazatszerzésre is! Mert az bizony fontos. Nem is kicsinyeskedünk ebben sem. Meg kéne értenem, hogy március 15- én, ami ugye igazi Magyar nemzeti ünnep, miért is rakja tele a kormány a Kossuth teret Lengyelekkel? /Kérném is, hogy ha valaki tudja, világosítsa már fel egyszerű gondolkodásomat, mert erre sehogy nem találom a választ./ De azt is más gondolkodással kéne látnom, hogy miért kell 204 milliót költeni a határon túl élő Magyarokra, / akik amúgy nincsenek itt, max békamenetkor/ ? ! Értem én, hogy jönnek a választások, meg minden, de külföldön élő állampolgáraink, maguktól is tudják ám, hogy áprilisban szavazás lesz itt Magyar honban, és ha oly fontos nekik akkor le is teszik voksaikat. Mért kell erre 204 milláért agitálni őket? Meg úgy egy picikét zavar is engem. Biztosan megint én nem látom NagyNemzeti szemmel a dolgot, de igazából, én várok heteket egy orvosi vizsgálatra a magyar eü.-ben, az én csemetémről nyilatkoznak úgy, hogy "egy gyerek felnevelése legalább olyan hasznos mint egy tehéné", nekem kell félni, hogy beperelnek ha nem szépeket írok a neten a kormány egy-egy tagjáról, engem néznek hülyének, engem áraznak be fizetésileg olyanok, akiknek totál elszállt a "ki mennyit ér" értékrendje stb., stb. Nem lehetne, hogy akkor én és az itt élő emberek szavazzák meg, hogy kik legyenek azok akik erősen befolyásolják az életminőségünket?

Szóval NER-társak van itt pénz! Mer` amúgy nincs, de azért a nagyon fontos dolgokra mégis akad ... 

2 komment

Címkék: NERségek NERlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr7013531259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hidroponi 2018.04.14. 16:54:32

Szia!

csak egy rossz infot szeretnek kijavitani.
a HGY-nek van karitasza: www.hisz.hu/
süti beállítások módosítása