2012.11.29.
20:18

Írta: lbm

Izraeli-piréz Katalin visszakérdez: "buzi-e vagy?"

Az év viccei közé tartozik, amikor a jobbik ( nem véletlen a kisbetű...) lemondásra szólít fel bárkit is. Ez az icike-picike, jövőkép nélküli, frusztrált, buta, primitív emberekből álló pártocska beszól! :-DDD Én úgy a magam részéről az előbbiekben felsorolt jellemzők miatt nem igazán foglalkozom azzal amit ez a csoportosulás tesz, vagy mond. Sőt!  Úgy általában nem annyira léteznek számomra, mivel annyira nagy sötétség árad a szélsőjobb felől, hogy abban már meglátni bármit is lehetetlen… De jön az év vége, úgyhogy legalább egy poszt jusson nekik is...

 Szóval az úgy történt, hogy arany Elődünk legnagyobb problémája az volt, hogy Ertsey Katalin és a Parlamentben ülők mindegyike most akkor milyen állampolgárságokkal rendelkezik. A jobbikban akkora az unalom, hogy más problémák híján ugye valamit csak csinálni kell... A fizut nem lehet ám felvenni csak úgy puszira NERtársak! Na imígyen nagy szigorral feltevődött az ország-világ mozgatórugójának zavartalan működéséhez elengedhetetlen „na tisztázzuk itten aztat’ Katikám, hogy, hogy is vagy te itten köztünk, irgum-burgum…?!!...”- kérdés, melyet szerte szana széjjel küldözött a jobbik ott a Parlamentben ülő mindenkiknek is, hogy összeírja az összeírandót...

Kedves Katalinunk pediglen megválaszolt, véleményem szerint a feltett kérdés, és nem utolsó sorban a jobbik színvonalának teljesen megfelelően, hogyaszongya’ :

„Rég köztudott, hogy izraeli-piréz állampolgár vagyok, magyar állampolgárságomat vásárlás útján szereztem be kevéssel a jelöltségem előtt.
Sőt, nem csak az állampolgárságom izraeli-piréz, de az identitásom is, egyszerre érzem magam képesnek a zsidó érdek, valamint a piréz életérzés képviseletére, hiszen mindkettő lényege a magyargyűlölet.
Nagy örömömre szolgál, hogy ilyen kis szerencsétlen nácik, mint te, találnak végre valami elfoglaltságot az életükben az identitásom kutatásával, különben még véletlenül önálló gondolat születne a fejükben, de erre még nem volt példa.
Hadd kérdezzek vissza: régóta érzem, hogy előszeretettel hozol elő homoszexuális témákat. Kérdezem hát: látens buzi-e vagy?”

 

Mi jót röhögtünk, Előd viszont  berágott, és megsértődve érzi mostan magát… Megfelelően alacsony szintű, és értelmes választ is adott, úgy-amúgy jobbikosan, ahogy azt kell kéremszépen! Mert hát ő érti a viccet rendesen csak: ( idézve) „ nem szeretem, ha hazánk Izrael általi gyarmatosításáról van szó”.

 

Na most lényeges kérdés lehet ( ha már lealacsonyodtam egy jobbikos poszt írásához…), hogy mi sértette meg azt a drága, harmatos, empatikus brühühű lelkét?...  Mer’ ugye, vagy utálja az Izraeliek mellett a „Pirézeket” is, ( mivel abban a félhomályban ami ott arrafelé uralkodik, bizonyára létezik ez a fajta ember) és sokkolta hogy Katalin hatványozottan kisebbségiként a Parlamentben ülhet, vagy bántja, hogy nácinak „becézik” őt, amikor köztudott, hogy a jobbik mindenkit szeret, a zsidókat is, csak a „kapedli” nem megy a fekete mellényükhöz, aztán értitek…na…

Esetlegesen a „buzi”-zás lehet még a hiszti tárgya, de amennyit „buzi”-zik a jobbik, az olyan mértékű, hogy már-már alapszó arrafelé, így végképp érthetetlen lenne, ha egyáltalán megütné a fülét.

 

Szóval én aszondom’, arany drága bogaram, Előd! Az a párt, amelyik zsidó listát gyártana , ne sértődjön olyan nagy hévvel! A három napos  hírnév megvolt nektek is, de 2014-ben a lábam körme alatti piszok nagyobb eséllyel jut be a parlamentbe mint ti. Azért ígérem, hogy a gyerekem némi parlagfüves vicc keretében azért majd hallani fog rólatok, hogy azért ne feledjük, hogy ilyen elfajulás is létezhetett a közéletben… De ne erőlködjetek! Ennél több nem megy. Jót röhögtünk! Köszönjük!

Szólj hozzá!

Címkék: NERlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr274938418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása