2018.04.12.
10:01

Írta: lbm

Képzelt levél Valakitől

Kedves Híveim! Kedves Alattvalóim!

Először is közölném, hogy győztünk! Nagyon nagyot győztünk! Akkorát győztünk, hogy még Magam is meglepődtem rajta...

Köszönöm nektek, hogy kezembe adtátok a hatalmat, mert ezzel igaz emberré váltatok. A döntéssel amivel Rám és csipetcsapatomra adtátok a voksotokat, megvédtétek a hazát a bogárevő, nőiteket, lányaitokat megerőszakoló, robbantgató, keresztényutáló, terrorista hordáktól. Jelentem a veszély április 9.-ével meg is szűnt, a többtízezer határainkat ostromló migráns a győzelmem hírére el-szublimált. Hozsannázzunk hát híveim, mert győzött a becsület, a keresztényi jóság, meg az a k@rva nagy szeretet, ami összetart minket!

De sajnos gyönyörű egünket újabb fenyegetés borítja be. A franc tudja már milyen bérencek (de csak bérencek lehetnek) sötét, gonosz erői még mindíg itt settenkednek körülöttünk, mert szerintük az nem tényszerű, hogy 2/3-os többséggel nyertünk. Vérlázító, és veszélyes! Elkárhozott lelkükkel olyanokat citálnak elő, hogy hogyan lettek olyan eredmények, amiknél egyéniben sokszázan szavaztak az ellenzéki jelöltre, országos listán meg 0 szavazatot kapott ugyanaz az ellenzék. Ugatnak itt politikusok, hogy még a saját szavazataikat sem találják. Fel merik tenni azt a kérdést drága Alattvalóim, hogy hová tűntek nagy számban szavazatok, vagy hogy hogyan lett este 19 órára kevesebb szavazáson részt vevő, mint 18,30-kor. Hallatlan! Vérig sértő számomra (és persze a ti számotokra is, ha Én mondom ), hogy kérdéseik vannak. Honnan veszik ezek a bátorságot arra, hogy érdeklődésüket fejezzék ki azzal kapcsolatban, milyen probléma adódott a választási szoftverrel, aminek szerintük pont április 8.-án kellett volna jól működnie. Jövő hétre jó lesz, nem is értem mi a problémájuk ezzel. Gonoszság leng a levegőben, mert ezek nem nyugszanak. Örökké csak a kérdések, meg a kérdések. Rabolják az időmet, elrontják a Ti örömötöket, és merem állítani, veszélybe sodorják az ország illiberális mivoltát! Én nem mondom, hogy valaha is lett volna olyan, hogy 3-4 óra késéssel lehetett értesülnie a népnek a választás részeredményeiről, de Ti bizonyára megértitek, hogy itt már egy sokkal jobb, modernebb rendszer uralkodik, ami naná!, hogy más szabályokkal jár. De ezek mind nem értik ezt, és még úgysem kushadnak, hogy már a választások előtt szóltam, vigyázzanak a pofájukra, mert baj lesz. 

Szóval drága szavazódroidjaim, a haza újra veszélyben van! És nem csak a haza. Gondoljatok bele, mi lesz ha Én nem dobok nektek időnként egy kis bözsi-utalványt? Mi lesz, ha a polgármestereim nem osztanak néha krumplit nektek? Jó a folyamatos közmunka is ugye? Szóval remélem átérzitek, hogy mi forog kockán. Így aztán ha véletlenül mégis új választásokat kell tartanunk, akkor ne feledjétek a szavaimat, üljetek be a házatok előtt megjelenő mikrobuszokba mosolyogva, és ezzel mentsétek meg a hazát (meg az Én seggemet is...)! 

Üdv. Atyuskátok!

UI.:Ha minden jól megy, lehet hogy négy év mulva már csak konzultáció keretében kell választanotok...

45 komment

Címkék: NERlemény NERlevél

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr5813827880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.13. 10:36:48

A csatát megnyerte a nép, de a háború nem zárult le.

Soros gazda alig 6 nappal a választások után, meg se várva a hivatalos eredményeket, már tombolva szervez tüntetést.

Jakab.gipsz 2018.04.13. 10:46:57

Valós levél a sátánfajzat Soros Györgynek!

Gyuri bá', hagyd abba, vesztettél. Ennyi.

paráznabillegető 2018.04.13. 11:10:40

hát ez a levél...
nem vezet sehova. meg szar is.
ezért kár volt.

Stephen Lakos 2018.04.13. 11:41:31

Meg mindig vergodik a bolsevik/ultraliberalis/naci csurhe (elvezem, hogy mar egy kalap ala lehet venni oket). Irany a kussolas vagy a konstruktiv kritika/parbeszed, mert mar kurvara unom a cinikus ures narrativatokat.

Fülig José 2018.04.13. 12:11:32

@Stephen Lakos: riposztot olvasgass gyökér. az való neked, tán meg is érted a 40 IQ-dal...

lbm · http://nertars.blog.hu 2018.04.13. 12:15:09

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Naná, hogy ő szervezi! Mert olyan elő sem fordulhat, hogy az embereknek tele van a tökük már ezzel a kormányzással, ugye?!
Olyan csak akkor fordulhat elő, ha a fidesz van ellenzékben, mert a tüntetés csak akkor igaz magyar szívű, na és persze akkor jogos véleménynyilvánítás. Utálom ezt a kettős mércét ami mindíg csak a nem fideszeseket próbálja elértékteleníteni.

Cycmen 2018.04.13. 12:25:26

@Jakab.gipsz: Valós levél a sátánfajzat Soros Györgynek!

Gyuri bá', hagyd abba, vesztettél. Ennyi.

Én még hozzátenném, hogy Soros dögölj meg!

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.04.13. 12:47:08

@Cycmen: Hogy lőnének a Dunába Téged és a többi szarfaszú állatot - tegyem hozzá :D :D :D

kritizator 2018.04.13. 12:49:03

@Stephen Lakos: konstruktiv kritika/parbeszed

Konstruktiv párbeszéd: kivel???

kritizator 2018.04.13. 12:52:19

@Cycmen: mi fideszesek sem hagytuk abba, 2000-ben. Pedig a kormanyrúd a kezunkben volt, megsem nyugodtunk bele.

Ez a jog megilleti a mostani ellenzeket is.

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.04.13. 13:07:46

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Aljadék bolgár lofasz jancsi, te milyen alapon ugatsz bele, te féreg takony ?

Tom66 2018.04.13. 13:21:26

@paráznabillegető: Igen, nagyjából ez a helyzet.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.13. 13:23:51

Szerencsétlen marha .

Már a Soros brigád tagjai is tuják, hogy a választók elsöprő demokratikus döntését, 1-2 elszigetelt eset miatt megkérdőjelezni nem célszerű, és nem kifizetődő.

igyirnankmi.atlatszo.hu/2018/04/10/a-valasztasok-tisztasagarol/

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.13. 13:24:53

@lbm:

Semmi gond a tüntivel. Levezeti a vesztesek híveinek feszültségét.

De kormánylemondást követelni 6 nappal a demmokratikus, szabad választások után vicces...

lbm · http://nertars.blog.hu 2018.04.13. 13:36:58

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Speciel én a választások új kiírását szeretném. Úgy gondolom az mindenkit megnyugtatna, mert ahogy ez most lezajlott elég sok kérdést vet fel, ami az emberekben kétejt ébreszt, a kormány helyzetét pedig gyengíti, tehát nekik sem jó ez így. A kormány állítja, hogy nem volt csalás, illetve nem is ezt állítja, csak hárítja ezt a felvetést. Ennek tudatában nem értem, hogy mért nem törekszenek arra, hogy visszaálljon a nyugalom, hisz elméletileg nem veszíthetnek semmit.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.13. 13:43:31

@lbm:

Legyen hetente új választás? Minek?

Már most is nyugodt mindenki. MInek még nyugtatás?

Van jogi eljérás a panaszokra. Ha csalásról tudsz, ne késlekedj jelezni azt!

lbm · http://nertars.blog.hu 2018.04.13. 14:02:30

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Szerinted nyugalom van jelen pillanatban? Ha történt csalás, ha nem, a lényeg az, hogy jelenleg az emberek bizalma megrendült az egyetlen szimbolikusan is a demokráciát jelentő intézményben, azaz a becsületes választás hitelességében. Ez ezerszer nagyobb volumenű dolog, mint, hogy hogyan ügyeskednek az unios pénzekkel, vagy, hogy a vagyonnyilatkozatokban leírt dolgok egyenesen nevetségesek. Mert a választás jelenti a szabadságot, és főképp a demokráciát. Ami mindennél fontosabb, így azzal játszadozni nem célszerű. Mert sokaknak már csak ez jelenti ebben az országban azt, hogy a demokrácia még itt van valahol.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.13. 14:13:10

@lbm:

Vannak jegyzőkönyvek, több ezer ember szavazóbizottsági tag volt. A jegyzőkönyvek ott vannak a neten, a szavazóköri összesítésekkel együtt. Utána lehet számolni mindennek. Hol a csalás?

Az, hogy valakinek nem tetszik az eredmény, nem ok új választásokra.

Egyábként ha alapos ok is lenne új választásra, az is csak azokban a szavazókörökben lenne, ahol meg lett állapítva, hogy komoly szabálysértés történt.

Szóval van 72 órád acsalás jelentésére a végleges eredmények nyilvénosságra hozatala után, ez valamikor holnap lesz, azaz keddig szólhatsz.

lbm · http://nertars.blog.hu 2018.04.13. 14:23:46

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ezzel ott van a probléma, hogy most már van olyan körzet ahol azt az alapvető adatot sem lehet tudni, hogy mennyi volt a szavazati joggal rendelkezők száma. Az NVI 5x módosította ezt a számot. Bocsáss meg de ha még ezt az alapinformációt sem lehet tudni, akkor a továbbiak már eleve, hogyan legyenek hitelesek?
Ha mondjuk egy gyerek nem ismeri a számokat, akkor a matematika többi részét nem lehet a tudására építeni. Hát hogy?

VT Man 2018.04.13. 14:33:28

Ugy tunik, hogy az ellenzek kovetkezo 4 eves programja is a "fujj fujj Orban".

Es akkor 4 ev mulva is bukta lesz. De nem narancsos.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.13. 14:48:21

@lbm:

A végleges adatok holnap lesznek meg, addig minden csak tájékoztató jellegű.

Az én szavazatom sincs még megszámolva.

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2018.04.13. 15:35:40

@lbm: Hagyd ezt a balfaszt, nem érdemes. Fideszessel amúgy sem érdemes vitatkozni. A vak hitet nem lehet érvekkel legyőzni. Beveti a duplagondolt és kész.

Neki tetszik (a teljesség igénye nélkül):

- 3000 milliárd elherdálása
- Kósa 800 milliója
- Mészáros hihetetlen gazdagodása
- Rogán letelepedési kötvényei, amit mi fizetünk vissza és offshore cégek kerestek rajta
- A hazugság a bevándorlókról, beleértve azt is, hogy 0 db bevándorlót ígért Orbán, de 1-2000 embert már beengedett
- Honfitársai hazaárulónak való kikiáltása és megbélyegzése
- Matolcsy 200 milliárd feletti herdálása
- Hogy nem ment 300 alá az EUR Orbánék óta
- Az állandó harc
- Mindenért valaki más okolása
- A hetente változó ellenség (Soros, migránsok, melegek, cigányok, ENSZ, Brüsszel)
- A magyar focira költött 1500 milliárd, amit Orbán úgy védett meg, hogy azért nem torzítja az európai sportban a versenyt mert úgysem lesz jó a magyar foci
- Rothadó egészségügy
- Rothadó oktatás
- Kivándorlás

Hosszan sorolhatnám még. Ennek ők örülnek. És tapsikolva követik a vezért. 0 db önálló gondolatuk van, mindig Orbánék mondatait harsogják. Mert végtelenül ostobák, mint ez a birka is.

lbm · http://nertars.blog.hu 2018.04.13. 15:53:13

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Minden esetre köszönjük, hogy elmentél szavazni még a követségre is, ami tudjuk, hogy nem olyan egyszerű mint nekünk a szomszéd utcába átsétálni.

lbm · http://nertars.blog.hu 2018.04.13. 16:02:01

@Miazmás: Én sem érzem jól magam attól, hogy emberek nem , vagy nem úgy látják a dolgokat mint ahogy vannak ( és ezt te tökéletesen le is írtad). Ugyanakkor engem az sokkal jobban zavar, hogy ebben a választásban még a legjobb indulattal sem tudok megbízni, mert túl sok a véletlen, meg a hiba, meg a tisztázás akadályozása. Ez itt modt valóban példanélküli, és sajnos amiket felvázoltál azok megúszàsa még jobban erősíti a kétkedésemet. Persze ez csak az én véleményem.

A törökszultán · http://lama.blogsite.org 2018.04.13. 16:05:49

Nézd a sok csahost.... tán megvakarta a gazdi a fületek tövét, hogy ilyen elégedetten dörmögtök?
Csak szólok:
-Már emeli a lábát, rövidesen rajtatok is rúg egy nagyot!-

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2018.04.13. 16:11:44

@lbm: Valóban, rettentő sok a véletlen. Bennem is él a gyanú, hogy itt csalás történt. Ettől a ponttól viszont elvárom az ellenzéki pártoktól, hogy mindent megtegyenek azért, hogy tisztán lássunk. Amúgy - bár nem látják be - ez a Fidesz érdeke is.

lbm · http://nertars.blog.hu 2018.04.13. 16:26:36

@Miazmás: Pontosan ez a lényeg! A kormány érdeke is, hogy kétej ne merülhessen fel azzal kapcsolatban, hogy a nép őket választotta. Ám a felvetett kérdésekre csak arrogánsan, lenézően, vagy a szombati tüntetést démonizálva reagálnak. A demokrácia, és a tiszta választás kapcsán viszont nem lehgt így reagálni. Itt most nem arról van szó, hogy a Parlamentben hülyét csinálnak az ellenzék amúgy valós problémát felvető kérdéseiből, illetve az azt felvető ellenzéki képviselőből. Itt az emberek demokrácia hitüket próbálják elbagatelizálni, ami indokolatlan arrogancia ha csak nem fűződik hozzá valós érdeke a kormánynak.

mortullus 2018.04.13. 16:27:00

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Azért akarnak minden héten választást, mert minden héten bele akarnak szaladni a pofonba. :) Ezt élvezik.

Stephen Lakos 2018.04.13. 19:23:16

@lbm: minek uj valasztast tartani ekkora oriasi kulonbsegek mellett? Szeretitek ha hetente van egy jo nagy bukta vagy imadtok hetente csalast kialtani?

nemecsekerno_007 2018.04.13. 19:32:28

@lbm: Elnézve az ellenzéket, meg az ő sajtóját új választás kiírása után nem 2/3-d lenne, hanam 3/4-d. Fel kéne már fogni, hogy nem praktikus alapvető nemzeti érdekekkel szembemenni, mert aztm még a baloldali szavazók is büntetik. Megszoktok v. kerestek másik népet.

Feribácsi650427 2018.04.13. 19:44:10

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Iván, emlékszel 2002-re? Amikor a Fidesz nem nyerte meg a választást? Mesélj, hogy akkor miért volt jogos a felfordulás!

Jadeite 2018.04.14. 01:39:55

Ez zseniális, telitalálat, és végig a tescos Ceausescu hangján olvastam :D

kvadrillio 2018.04.14. 02:52:22

Dalszöveg
Tudom, jóból is árt a sok
Bármit is teszel
Akár túl sokat iszol
Vagy túl sokat eszel

De ha kedved elhagyott
Minek szidnád a tegnapot?
Inkább csinálj magadnak jó előre
Még egy szép napot

Ha a ma lesz a holnap tegnapja
Tedd a bús emléket az ablakba
Nehogy szomorúan gondolj a tegnapra
Tölts még egy kortyot a poharadba!

Ha a fejed fölött a ház
Összedűlhet holnapig
Legjobb, hogyha csendben, gyorsan
Eltűnsz hajnalig

Ma gyerek vagy még talán
De felnőtt leszel hamar
Hát játszadozz, csak vígan
Amíg senki nem zavar

Ha a ma lesz a holnap tegnapja
Tedd a bús emléket az ablakba
Nehogy szomorúan gondolj a tegnapra
Tölts még egy kortyot a poharadba!

aranyláz 2018.04.14. 07:45:40

@nemecsekerno_007: alapvető nemzeti érdek a korrupció?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.14. 08:36:48

@Feribácsi650427:

Mindig jogos dühösnek lenni. De az akkori csaláselmélet ugyanúgy ökörség volt, nem volt egyetlen tény se rá.

nemecsekerno_007 2018.04.14. 12:03:34

@aranyláz: Korrupció volt, van és lesz is. A kérdés inkább ez:

- Mivel vesztünk többet? A korrupcióval v. azzal ha alapvető nemzetigazdasági érdekeket áldozunk fel ködös idológiák oltárán.

Értsd.: Megéri-e eladnunk a földet üveggyönggyért?
süti beállítások módosítása