2013.04.23.
19:23

Írta: lbm

Nagy a kosz félázsiában...

Kedves családom! A 2/3-os négy év a vége felé közeledik, és azt a mennyiségű szemetet amit összehordtunk, már nincs idő kilapátolni a portánkról. Megoldás kell, de gyorsan! Hiába igyekszünk bedugni a szekrények aljába, sőt! a szőnyeg alá is söprögetünk, mégse tudjuk eltüntetni a koszt. A nemzeti konzultációs meg rezsicsökkentős csipketerítő is kicsi, úgyhogy kilátszik alóla a mocskos asztallap, ami magán viseli az akaratos alkotmány, meg a haveri gyarapodás retkét. Mindez az EU-nak elnevezett társasházban... Barátaim! Már a szomszédok is érzik a bűzt, és sorra jelzik, hogy lassan betelik a türelmük pohara. A „német család” a gyerekeinek már velünk példálódzik arról, hogy mit nem szabad csinálni… Lakásunkból rengetegen elköltöztek, és így a rezsibe sem szállnak be.
A négy éves bérleti szerződés így nem biztos, hogy meghosszabbodik. A lakás többi lakójának már hiába tömjük be a száját nemzeti mannának hazudott maszlaggal, hiába magyarázzuk, hogy "jól teljesítünk!", nekik már nem kellünk. Még akkor sem, ha a dögös szőkével kínálgatjuk mellé a vaníliás karikát. Az embert aki majd kitakarít, már ki is nézték maguknak: Gordon. Ettől pedig teljesen ki vagyok készülve. Nem hittem volna, hogy ez a csendes, nyugodt, egyszerűen beszélő ember valaha is az ellenfelem lehet. Mindenhol elismerik, hogy Én mint  turulkirály, remek szónok vagyok, aki nagy és dicső dolgokat tud mondani még a túró rudiról is. Számításba sem vettem senkit, hisz ha körülnézünk nem találunk hozzám fogható karaktert, karizmatikus egyént! A Feri, na ő igen! Az tényleg tudott valamit, de őt már kicsináltuk, sőt mára már az érdektelenségig lenyúztuk róla az "elmúttnyócév"-et is. Na de a Gordon? Hogy kerül ez ide? És egyáltalán, hogy lehet ekkora támogatottsága, mikor szuperül elterjesztettük róla, hogy ő a libás... Nem is értem, hogy történhetett ez meg. Az egész lakást teleraktam az „elmúttnyócév”-es plakátokkal, hogy lejárassam ezt az ipsét (akinek ugyan abban csak egy éve volt, de ki a fenét érdekel… ). Most meg lecseréltem ezeket is, és azt hirdetem még a klotyón is, hogy jó itt lakni, mert k@rva jól teljesítünk. Ez a Gordon meg jön, elmondja békésen, hogy mit akar, és az emberek figyelnek rá. Pedig hol vannak az ő ígéretei az enyéimhez képest?! Én már olyanokat ígértem az utóbbi 12 évben, hogy az maga volt a mennyország. Ó a régi szép idők… Emlékeztek amikor még ingyen gyógyszert vizionáltam a gyerekeknek? Meg 14. havi nyugdíjat a nyuggereknek. A belem kidolgoztam már, hogy szeressenek! Csak engem! Kolbászt töltögettem, meg szabad pálinkafőzést adtam, és lekomcsiztunk már mindenkit aki nem velünk van. Most viszont hiába ígérek vagy mondok bármit, már nem olyan menő mint régen.  A lakásunk olyan piszkos, hogy a lakók már csak azt látják, és segítségért kiabálnak, pedig már hangszigeteltünk is…

Szóval nem vagyunk jó helyzetben. Hamarosan elveszíthetjük a státuszunkat. Mit tegyünk most? Mit tegyünk?...

16 komment · 1 trackback

Címkék: NERse

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr105243490

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.24. 15:13:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Makkasz 2013.04.24. 17:42:48

Gordon tagja volt a Gyurcsány kormánynak. Ha nem értett volna egyet a vezetővel, intézkedéseivel, le kellett volna mondania.

Egyébként nem rossz az írás, csak rövid az emlékezet.

Fejesrob 2013.04.24. 18:12:32

" Az embert aki majd kitakarít, már ki is nézték maguknak: Gordon. "

Na ja, Gordont a házba. El is bassza, el is lopja, majd széttárja a kezlt, hogy nem értettünk hozzá.

Egyébként sem értem ezt a balliberális ricsajt. Mi a gond? Magas az államháztartási hiány? Fel kellett venni IMF hitelt a csőd elkerülésére?

zobod 2013.04.24. 18:30:29

Az utóbbi hetek történései alapján egyre nyilvánvalóbb, hogy ez nem több, mint egy nézőpont. A baloldali-liberális körök nézőpontja. Pedig jó ideje etetnek minket azzal, hogy ez az általános vélekedés. Úgy tűnik, hogy még Reding bicskája is beletört a Fideszbe.

Mérges 1234 2013.04.24. 18:40:41

Vannak eredmények, az irány is jó. De a gazdaság csúnyán bedölt.

Franc tudja mi lesz itt, ami most van nem jó, a baliberális káosz még annyira sem lenne jó.

Fejesrob 2013.04.24. 19:14:29

@Mérges 1234: A gazdaság Bajnainál dőlt be csúnyán, ezért kellett az IMF hitel.

Ahhoz képest, hogy kezdtek Orbánék, nem is állunk szarul. Persze nyilván Bajnaiékhoz képest.

Makkasz 2013.04.24. 19:49:17

@zobod: Szerintem is, fidesz legyőzte Redinget, és az egész világot. Most szorulnak!

A magánvagyon államosítás, korrupció, felcsökkenő államadósság és csökkenő GDP, az 500.000 kivándorló, a megszüntetett fékek és elensúlyok, a pofabefogó törvény, a rezsicsökkentés, röghözkötés jó, végere ők is rájöttek. Addig is: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cOd3zuaiGoM

@Fejesrob: Te olyan naiv vagy hogy a fal adja a másikat. A világgazdaság Gyurcsányék alatt dőlt be csúnyán, Moon még inkább.

@Mérges 1234: Az irány tökéletes, ha csoportos rituális öngyilkosságnként a szakadékba vagy a pokol bugyraiba akarunk beugrani. Irány:))))

LOPÁS, HATALOM BEBETONOZÁS.

Ez az összes cselekedet, a motiváció és az irány:)))

zobod 2013.04.24. 20:00:27

@Makkasz: bullshit, csúsztatás, hazudozás... a közvéleménykutatások bizonyítják, hogy ezekkel a hazugságokkal a társadalom legostobább, gyűlölködő rétegein kívül nem lehet senkit megvezetni.

lbm · http://nertars.blog.hu 2013.04.24. 20:22:54

@Fejesrob: "A gazdaság Bajnainál dőlt be csúnyán, ezért kellett az IMF hitel."
És miért dőlt be?

jpmjpm 2013.04.24. 20:30:53

@Fejesrob: minden egyes index címlapnál megjelenik valaki az éppen aktuális kormányparttól és védi a védhetetlent. és a sok hülye ugyanúgy bekajálja, hiszen jól teljesít az ország. LOL!

KnockKnock 2013.04.24. 20:41:06

@jpmjpm: Jól látod, illusztris hozzászólók előznek meg téged a sorban. Nem tudom, hogy ennyire rövidlátók, vagy fizetik őket ezért. Nem képesek semmit sem objektíve nézni, kizárólag az elmúltnyolcév-en átszűrve, megmérgezve, elferdítve, a másik felét elhazudva. Ez van, ebbn lehet dagonyázni, ebben lehet gyűlölködni. Nekem az az érzésem, hogy talán Kubatov és/vagy Habony urak kijelölik a célt - a kritikát megfogalmazó blogokat - új bejegyzés esetén egyből támadnak a trollok. Az lehet a taktika, hogy az első 10-50 komment elmúltnyolcév, libajnai, ballib csürhe, gyurcsány, rohadtájemef hívószavakkal legyen nyakonöntve. Ha ez sem lesz elég, akkor majd lelövik azokat az oldalakat, amiket le akarnak. Akkor legalább a trollnapszámosok majd pihenhetnek egy kicsit.
De lehet, hogy a célt nem a két potentát adja meg, hanem már önjáró egységeket hoztak létre. Troll-kommandók.

lbm · http://nertars.blog.hu 2013.04.24. 21:03:48

@KnockKnock: "Ha ez sem lesz elég, akkor majd lelövik azokat az oldalakat, amiket le akarnak."
A múlt héten amikor Papcsák után Lázár is perelt kommentelőket, megírtam a NERtárs blog utolsó bejegyzését... Inamba szállt a bátorság, pedig a NERtárs még egy viszonylag visszafogott felület. Adtam magamnak egy éjszakát, hogy kialudjam magam, és reggel kipihenten átgondoljam: lehúzzam-e a rolót vagy sem. Végül mások meggyőztek, hogy ne. Ugyanis pontosan az van amit írsz, azaz tele van a net olyanokkal akik csak a libákat meg az elmúttnyócév-eket szajkózzák. A sok "liba" pedig nem győzheti le a valóságot, és tulajdonképpen fájjon annak a feje aki nem akarja azt látni. :-)

jpmjpm 2013.04.24. 21:31:48

@KnockKnock: "Az lehet a taktika, hogy az első 10-50 komment elmúltnyolcév, libajnai, ballib csürhe, gyurcsány, rohadtájemef hívószavakkal legyen nyakonöntve."

pontosan.

@lbm: "Inamba szállt a bátorság"

megoldás a proxy server. ha rákeresel a neten, akkor találsz egy csomó leírást+szoftvert. lényege: egy szoftverrel kell csatlakozni a kiválasztott szerverhez és akkor külföldi kamu IP címed lesz. sosem találnak rád. persze ne felejts el arról a címről regisztrálni egy e-mailt és azt soha nem használni magyar IP címről.

KnockKnock 2013.04.25. 20:24:44

@lbm: @jpmjpm:
Alapvetően nem gondolom, hogy be kéne szarni Orbánéktól. Biztos, hogy böszmeségben még az MSZP-n is túltesznek, pedig az már nagy szó. De ez kevés ahhoz, hogy bárkinek be kellene fogni a száját. Ez, hogy összecsinálják az emberek magukat, amikor összeráncolt szemöldökkel néz rájuk a Nagy Vezető, mág a kádári reflexek egyik zsigeri maradványa. Nem lehet kiírtani abból, aki még akkor és ott szocializálódott. Orbánék pont erre építik rengeteg taktikai húzásukat, illetve a magánnyugdíjpénztári lenyúlás egész forgatókönyve erre volt kihegyezve. Ha emlékeztek rá, akkoriban - a késő Kádár-korban - már nagyon ritka volt a tényleges cenzúra, ugyanis a közírók, írók már kellően kondicionáltak voltak, nem írtak le olyat, ami nem ment volna át a szűrőn. És ez a legiszonyúbb, hogy pont erre felé megyünk most is. Ugyanazt a sunyi, torz társadalom modellt fogja létrehozni az Orbán-rezsim, amit meg akartunk szüntetni a rendszerváltással, ha hagyjuk magunkat, ha, ahogy írod, lehúznád a redőnyt. Fogadd meg a tanácsot a proxyra vonatkozóan, ha ez neked nagyobb biztonságot ad, de összességében azt gondolom, hogy teli pofával kell a képükbe ordítani, hogy elmehetnek a vérbe. Mondjuk, én most épp viszonylag könnyen beszélek, mivel már nem élek otthon, túl sok veszteni valóm nincs. De szerintem ahhoz egyelőre Orbánék gyávák, hogy valakit szó szerint kicsináljanak - biztos vannak kivételek ez alól is. Persze, más lesz a helyzet, ha kiléptetik az országot az Unióból, és megyünk dörgölőzni Putyinékhoz. De remélem, ez csak egy rémálom, és sosem valósul meg.
Úgyhogy, írjad csak a bejegyzéseket, oltsad le a libajnaizó trollokat. HAJRÁ!
süti beállítások módosítása