2013.01.22.
17:03

Írta: lbm

A M3-as metróvonalon bekövetkezett a sín-törés!

 

 

Na! Végül a metró-sín csak eltörött... M3-metróvonal Corvin-köz. 100 milliárd kéne, de nincs. Van helyette " befoltozzuk használt síndarabokból, és majd még lassabban megyünk, közben pedig napi imát mondunk, hogy ma is sikerült megúszni..." megoldás!

Nem szívesen rugózom a BKV, BKK idegein, most már rendszeresen. Tényleg nem, mert szükségem van rá. Abszolút képben vagyok a téren, hogy még a fenntartásra sincs elég pénz, nemhogy egy hatalmas felújításra... Csak nem látom a jövő egy icipici töredékét sem. Valamit, ami majd, egyszer, valamikor... reményt sugallna. Merthogy nem történik semmi! Valami olyasmire gondolok, mint egy metrófelújítási alap, amire ha lassan is, de csepeg némi lóvé. Avagy bármi hasonló, ami előbbre visz a megoldás útján. Ehelyett csak széttárt karokat látok, boci szemű illetékesekkel, és egy-egy rövid mondattal, hogy " hát pénz kéne, de nincs...", majd pedig az élet ebben megnyugodva megy is tovább. De meddig? Meddig kell várni arra, hogy legalább valamiféle tervek, átgondolások egyéb kezdő lépések szülessenek a metróvonalak, szerelvények felújítására?! Tényleg meg kell várni a katasztrófát? Az illetékesek még mindig nem érzik, hogy ez már az utolsó utáni perc?

Ha pedig nem ekkora a gáz, akkor tanácsolnám a  BKV, BKK- nak, hogy a kommunikációjukért felelős embereket cseréljék le, mert valahogy nem hallottam olyan nyilatkozatot, hogy : " Hé! Tik' akik utaztok! Legyetek nyugiba', mert tuti biztonságban vagytok még így is, mi meg majd kidolgozunk valami tervet, hogy megoldódjon a helyzet!"

Ha dolgoznak a megoldáson, akkor azt hasznos lenne közzé tenni.

Ám, ha még terv sincs mostanra, amikor már túl vagyunk a " kiégett, elfüstölt, rászakadt, befolyt, elrepedt, eltörött" verziókon, akkor mégis csak foglalkoztat az a kérdés, hogy minek kell ahhoz történnie, hogy végre elkezdjenek tenni is valamit az illetékesek?

Szólj hozzá!

Címkék: NERlemény NERélet

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr405035563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása