2012.09.22.
16:50

Írta: lbm

Varga és a hűtőszekrényem!

huto_1348325354.jpg_225x225

Ezek a Vargák a a kormányban, előbb utóbb nagyobb történelmet írnak, mint maga Orbán apánk! Lehet, hogy a FIDESZ-frakción belül van egy mellékvonal, a TudatlanSurmókatKépviselőOsztály azaz TUSKO, melyben nagy arányban képviseltetik magukat a Varga családnevű kormány politikusok. A mult héten Varga Pista villantotta meg hatalmas intelligenciáját, most pedig, Varga Mihály brillírozott... Én voltaképpen nem akadnék ki a hűtős baromságán, mert már mint edzett NER-társ az ilyenekhez szokva vagyok, ám a mondanivalója, ennek a kis szösszenetnek, csak-csak arra sarkallana, hogy nézzük már meg az ő szakdolgozatát is...

Aszongya' a drága lelkem: "„Attól, hogy valaki két évig nem vesz meg valamit, mégis csak eljön az az idő, amikor lehet, hogy ezt meg kell tennie. Azt gondolom, hogy az emberek két évig a válság okozta sokk és bizonytalanság miatt kivártak, de 2013-ban ez már változhat”.

Hát "Istenuccse" megvilágosodtam! Ezeddig borzalmasan rossz irányból közelítettem meg a helyzetemet, hisz azt hittem azért nem vásárolok, és pörgetem a gazdaságot ezzel, mert nincs rá pénzem! Hát esküszöm, a fene sem gondolta, hogy csak azért nem költök, mert sokkot kaptam.  

De van ebben valami: valóban sokkot kapott itt sok ember. Főképp amikor úgy rúgták ki az állásából, mint azt a bizonyos macskát az alomba, meg amikor aztán sírógörcsöt kapott az "örömtől" hogy három hónapig kaphat még segélyt is! Az a vállalkozó is sokkot kapott, aki mivel csődbe ment, átképeződött közmunkássá. ( Nem csalás, nem ámítás, van ilyen...)

Misikénk egy olyan képzavarban él, ahol akarat, és nem pénztárca kérdése a vásárlás. Mer' jól élünk, osztán direkt két évig tartalékoltunk... Annak a valós képnek még egy ici-pici árnyéka sem merül fel abban az okos politikus fejében, hogy akinek nincs annak bizony nincs...

Na de ne bántsuk ezt a szép ember, hisz ő más csatornából táplálkozik mint mi, az meg így hangzik:

"Orbán Viktor szerint Magyarország egy gazdasági és társadalmi siker küszöbén áll, mert egyszerre képes csökkenteni az államadósságot, növelni a versenyképességet, és egyre több a munkából élők száma. A miniszterelnök erről pénteken a Kereszténydemokrata Internacionálé vezetőségi ülésén beszélt, Rómában." (napi.hu)

Aztán a recesszió, meg a munkanélküliség valós adatai a parlamentbe meg még nem szivárogtak be...

Hát szóljon már valaki nekik!

Szólj hozzá!

Címkék: NERségek

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr864796040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása