2013.08.06.
18:33

Írta: lbm

Az ördögi média-terv...

Drága Kocsis Máténk! Te, aki kiegyensúlyozott médiánk féltve örzője vagy. Igencsak felhúztad magad midőn tudomást szereztél ama borzalmas skandallumról, hogy pár napja a Sanoma médiavállalat vezetője - nevezetesen Szabó György - összeröffent egy budai étteremben más magyarországi médiavállalatok képviselőivel, ahol is arról szónokolt, hogy segíteni kéne az ellenzéknek abban, hogy nagyobb teret kaphassanak a hazai médiában. Hát ez szörnyű, égbe kiáltó borzalom! Még jó, hogy van nekünk egy olyan okos, abszolút elfogulatlan hyper-szuper újságunk mint az MNO, melynek cikkére hivatkozol.
Felháborodásod oka, hogy szerinted nemcsak hogy pénzügyileg szeretné ez a Szabó ember átalakítani a médiapiacot, de már-már a választásokat is befolyásolná. Ezt pedig azért gondolod, mert a mi abszolút kiegyensúlyozott médiánk, abszolút kiegyensúlyozott tagja az MNO meg is írta aztat, hogy ott azon a budai ebéden mi hangzott el. Csúnya dolgok voltak... Ez a Szabó állítólag arra buzdította az ott jelenlévőket, hogy közöljenek olyan híreket amik a kormány hibáit tárják fel, és bizonyos felületek pedig kevesebb reklámbevételhez juthassanak. Ezek tényleg súlyos szavak, ezt be kell látnia mindenkinek, de azért ennyire nem kell kiborulni... Több okból sem. Először is arany Máténk, ez az ország 10 millió emberből tevődik össze, nem csak abból a 26 %-ból amelyik feltétlen híve a kormánynak. (Tárki július) Ez azt jelenti, hogy vannak akik sajnos nem szeretik a narancsot, még akkor sem, ha nagynemzeti NERszalaggal is van becsomagolva, és kereszténytömjénillat lengi körül. Na mármost ezek az emberek is szeretnének híreket „enni”, és mint ezen ország lakói, jár is nekik. Márpedig ha az ő gyomruk nem bírja a mindenhonnan folyó „jól teljesítünk”  főzeléket, akkor valljuk be nagy sz@rban vannak jelen pillanatban, mert a televízióban meg a rádióban egy kezükön meg tudják számolni, hogy mennyi az a médiafelület amiből válogathatnak. Az újságok közül sem túl nehéz a döntés. Persze pénzügyileg befolyásolni a médiát, na az tényleg egy nagyon csúf dolog. Mondtam is egy-két éve amikor az a pletyka járta, hogy a Népszava anyagi gondokkal küzd… Mekkora balhé is kerekedett amikor a kiéhezett újság végül a Közgéppel reklámszerződött… Kár ennyire mérgesnek lenned. Izgulni valód amúgy sincs amiatt, ha a média egy része a kormány hibáira kezdene el ráfókuszálni, hisz a kormány „ Jól Teljesít!” Abból meg baj nem lehet, igaz?...

51 komment

Címkék: NERlemény NERlevél

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr545447950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pernahajder Viktor 2013.08.07. 11:11:43

El kell látogatni Mátécska fb oldalára és véleményt nyilvánítani. Persze az ott lakó kretén profilkép lopó Kozma Bogi úgy is kimagyarázza.

lyia (törölt) 2013.08.07. 11:13:45

Zsiga Marcell után szabadon:

Talán nem véletlen, hogy éppen Orbán Viktor kormányzása alatt robban fel egy ház, hogy a ferihegyi gyorsforgalmi úton tömegkarambol történik, az M7 völgyhídját meg le kell zárni, illetve hogy egyre több a műszaki hiba a hármas metrón, és hogy milliárdos aszálykár érheti a gazdákat.

Vajon kinek az érdekét szolgálják ezek a katasztrófák?

Orbán Viktor álljon ki a nyilvánosság elé, és bizonyítsa be, hogy semmi köze hozzájuk!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.08.07. 11:16:29

A Sanoma lapjaiban persze semmit se lehet arról olvasni, hogy hazudik az IMF!
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2013/08/hazudik-az-imf.html

Hiteles tájékoztatást a magyarságnak, most!

satie · http://321.hu/sas 2013.08.07. 11:22:12

Ugye, értitek, mit jelent ez? Berija üzent. Kvázi ezt jelenti.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.08.07. 11:22:28

Szinte biztos, hogy nem hülyeség ez. Nem lenne logikus, ha hatalommal rendelkező tényezők nem tervezgetnének, nem próbálnák befolyásolni a politikát.

Blogger Géza 2013.08.07. 11:38:36

Maradjunk abban, hogy aki véleményt akart nyilvánítani az országos politikáról (vagyis elment szavazni), annak többsége 2010ben a mostani kormányerő mögé állt, ezt megerősítette az időközik többségén is, és várhatóan megerősíti 2014-ben is. Nem tudom, miféle logikával lehet a képbe hozni a csecsemőket, mint politikai médiát fogyasztó réteget. (mert a 10 millióban ugye ők is benne vannak...) No, ez az az "objektív" tálalásmód, amely a balos médiából árad, és nem árt ezt, illetve az ilyen "hírek" gyártóit, akcióikat figyelemmel kísérni. Még ha ez nekik nem is tetszik...

vénkujon 2013.08.07. 11:44:29

én azért bírom kocsis mátét, mert egyáltalán nem egy menedzsergeci, akinek csak a fidesz agit. prop. osztály mítingjein előállított szarkavarás jön ki a száján. önálló gondolatok arzenálja, mindez hazugságok, csúsztatások nélkül. kurvára okos, és egy agytröszt zseni.

komplikato 2013.08.07. 12:08:56

@Blogger Géza: Jogos csak semmivel sem nagyobb baromság, mint a kb. 2 milliós 2/3.
Még is valakik nagyon szeretik elsütni percenként ha kell.

vladimir964 2013.08.07. 12:21:11

FOCISTADIONT MINDEN FALUBA!!!!!!

Isten tacskója 2013.08.07. 12:23:15

Régebben ezért kinyírták a Fenyő Jánost :-) Az akkori Népszavában próbálta befolyásolni a politikát, hogy megjelentetett olyan közvélemény kutatásokat melyek nem csak az MSZP-ét meg az SZADESZT hozta ki esélyesnek, hanem a Fidesz felé is kacsingatott... Azóta persze jobban polarizálódtak a médiacsoportok tulajdonosi hátterei.

adambum 2013.08.07. 12:24:47

"Először is arany Máténk, ez az ország 10 millió emberből tevődik össze, nem csak abból a 26 %-ból amelyik feltétlen híve a kormánynak."

Na és nem lehet, hogy ezt illett volna 2010 előtt is figyelembe venni, szerzőkém? Fogadok, hogy azelőtt ezt nem szajkóztad!?

Vigyázz autókihajtás! (törölt) 2013.08.07. 12:37:17

A posztban két nagy csúsztatás van:

1: A független média nem baloldali médiát jelent, hanem olyat, ahol mindenféle hírt egyformán, kommentár nélkül leközölnek. Olyat, ahol minden politikai oldal a támogatottságának megfelelő mértékű lehetőséget kap. Az olyan médium, ahol a vezérelv az, hogy az olvasók minél több rossz hírt olvassanak a kormányról, az közönséges pártmédium.

2010 óta azon ájvékol a baloldal, hogy a fidesz megszállta a médiát, és mindenhol csak a jó híreket lehet olvasni. Még a német rajzfilm készítői is felháborodtak ezen, és demokrácia megcsúfolásának ékes példájaként hivatkoztak rá. De egy olyan lap, ahol csak rossz híreket lehet olvasni, az teljesen rendben lenne?

2a: a 26% a teljes népességre kiterjesztve. Ez a mutató csak azóta fontos, amióta a tömegek a jobboldal mellet állnak. 2010 előtt ez a mutató sohasem volt hivatkozási alap, mindig a biztos pártválasztókat nézték...

2b: honnan veszed, hogy a maradék 74% automatikusan ballib lenne, és vevő lenne egy újabb gyűlöletkampányra?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.08.07. 12:44:25

felháborító is, hogy van olyan aki nem csak a Fidesz és kormányközleményeket akarja leadni.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.08.07. 12:51:49

Vajon lenne Magyarországon vevőközönség egy politikai pártoktól független, szélsőséges politikai nézetektől mentes, nem bulvár újságra?

komplikato 2013.08.07. 12:57:30

@Online Távmunkás: Igény biztos, csak elég marginális réteg aki ehhez elég realista.

Isten tacskója 2013.08.07. 12:59:29

Mindenki azt gondol amit akar és azt mondja/írja amit kell.

Gabbesz 2013.08.07. 13:05:20

A sok fideszes bérkommentelőt nem zavarja, hogy a felcsúti gázszerelő 800 millát vágott tavaly zsebre? Nektek nem fog ennyi jutni, annyit a büdös életben nem fogtok tudni összelopni!

poor 2013.08.07. 13:09:07

@Vigyázz autókihajtás!:
2.a Nagyon szeretem mikor a hazugság kampánnyal megnyert választásokra hivatkoztok. A fő fő fitymaszos mondta, hogy illegitim az a kormány amelyik nem azt csinálja amit megígért a választások előtt. Most már ezek után belátom a fityisznek mindent szabad. A fidesz LOP, CSAL, HAZUDIK !!!

polipo 2013.08.07. 13:16:03

@vénkujon: Veled komoly baj van,ha zseninek látod ezt a kocsist,az önállóságáról meg pláne. A te látásmódod félelmetesen egyszerü,ami szépen beleillik a fideszdrukkerek körébe. Megérdemled,hogy csak a közmédia tájékoztasson,mert tovább ugy sem látnál.

polipo 2013.08.07. 13:30:38

@poor: A "fityisznek mindent szabad" -hát persze,mert maguknak csinálják a törvényt. Akinek nem tetszik,azt vagy levegőnek nézik,vagy ellenség. Ez egy csodálatos világ! nem kérek belőle.

gigacherry 2013.08.07. 13:48:03

@Vigyázz autókihajtás!:
"2b: honnan veszed, hogy a maradék 74% automatikusan ballib lenne, és vevő lenne egy újabb gyűlöletkampányra?" Gyűlöletkampányra? Ez viccesen hangzik egy fideszestől. :-)
A Sanoma pénzből él. A hírműsorait annak adja el, aki vevő rá. Ha nem lesz elég vevő/néző, leveszi a műsorról, ha lesz, megmarad.

Nem az a baj, hogy jó híreket lehet olvasni, hanem az, hogy MEGHAMISÍTOTT híreket (kudarcot sikernek feltüntetve és hasonlókat). Érted?

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.07. 13:48:18

@Vigyázz autókihajtás!: Jaj, jaj, folyton ezek a rossz hírek, miközben a fideszesek egyértelműen jobban élnek!

Épül-szépül az ország, a GDP negatív növekedést, az államadósság felfelé-csökkenést mutat, a (fideszes) fizetések nőnek, az adók száma és mértéke többszörösére nőtt (söralátét, adócsökkentés), tehát jobban él biztos mindenki. Eltöröltük az alkotmányos rendet, bár ezt SEM ígértük a választásokon, nincs alkotmány, csak az egypárti, megtettünk egy csaló szélhámos jancsibohócot közt. elnöknek, az utolsó iskolaigazgatóig mindenki a maffia..bocsánat a párt tagja, ezek meg nem tudnak semminek örülni, csak utálkoznak. Pedig magánhadserege és magánstadionja is lesz a felcsútinak. És még ennek sem örülnek ezek a hálátlanok!

És ezek után az egyszeri fideszes ÖRÜL ANNAK, hogy nincs kire szavazni. Ugye?

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.07. 13:52:03

@Már a magyar foci is jobban teljesít!: Így összeszedve akár azt is kijelenthetném, hogy 2010-ben egy felhatalmazás nélküli rendszerváltás történt.

Silent Bob 2013.08.07. 13:54:26

@polipo: A szó, amit keresel: irónia. :)

_most_ 2013.08.07. 13:55:11

@Blogger Géza: a kommunizmusban is így gondoltak, nem árt figyelemmel kísérni a más véleményen lévőket, gratulálok :D

_most_ 2013.08.07. 13:59:04

@Vigyázz autókihajtás!: azt ügye vágod, hogy attól, hogy a kormenypárti sajtó nem közöl rossz híreket, attól még lesznek rossz hírek :D

Pernahajder Viktor 2013.08.07. 14:10:27

@vénkujon: igazából, ha Selmeczi a Barbie, akkor Kocsis a Ken.

Vigyázz autókihajtás! (törölt) 2013.08.07. 14:29:59

@poor: @_most_: @Már a magyar foci is jobban teljesít!: Ti is azok közé az egyszerű emberek közé tartoztok, akik megörülnek, hogy képesek voltak értelmezni 1 azaz EGY mondatot az egészből, majd ezen felbuzdulva billentyűzetet ragadtok és válaszoltok :)

Ha megértettétek volna a kommentemet, akkor észrevennétek, hogy nem a jobboldali médiát méltattam, hanem arra mutattam rá, hogy egyesek szerint az égbekiáltó bűn, hogy csak jó hírek vannak a médiában, de az teljesen rendben van, ha egy másik médiumban csak a rossz hírek vannak összeválogatva. Elég sajátos logika...

@gigacherry:
"Gyűlöletkampányra?"
Ha valakinek nincsenek saját elképzelései, tervei és az összes mondanivalója a másik besározása, akkor azt elég nehéz másnak nevezni... Persze lehet próbálkozni, lehet szimplán csak szánalmasnak is nevezni.

"A Sanoma pénzből él. A hírműsorait annak adja el, aki vevő rá."
Ez elmondhatják a jobboldali médiát birtokló cégek is. Olyankor bezzeg fel vagyunk háborodva, hogy milyen szemetek, hogy pénzért... Na ilyet is csak a maffia csinál...

"Nem az a baj, hogy jó híreket lehet olvasni, hanem az, hogy MEGHAMISÍTOTT híreket (kudarcot sikernek feltüntetve és hasonlókat). Érted? "
Arról nem én tehetek, hogy egy szűk politikai réteg gyakorlatilag minden neki nem tetsző véleményt/tényt hamisításnak titulál, és a hirdetőjét csípőből lehazugozza..

Blogger Géza 2013.08.07. 14:33:41

@Gabbesz: Téged mit zavar, hogy valaki mennyi osztalékot vesz fel a vállalkozáséból? Mit szólnál, ha én belepofáznék, te menyit veszel ki a tiédből? Amúgy elképesztő az index címszerkesztése, amely egy osztalékfelvételt próbál összemosni a Tocsik-üggyel, ahol nem osztalékfelvétel volt, hanem kamu (államon belüli) közvetítésért vettek fel sikerdíjat, hogy az az MSZP-SZDSZ fekete kasszájába folyjon.

Blogger Géza 2013.08.07. 14:38:18

@Már a magyar foci is jobban teljesít!: Ezzel szemben a GDP mind idén, mind az egész ciklust nézve növekszik, az államdósság csökken, nem csak fideszesek fizetése nőtt, tényleg van söralátétes bevallás, és jelentősen csökkent az SZJA-terhelés, tényleg van végre nem ideiglenes alkotmány, mivel megszavazta elég képviselő, tök mindegy, hogy az 1989-est is csak az MSZMP szavazta meg, attól még az volt az alkotmány.

_most_ 2013.08.07. 14:39:06

@Blogger Géza: ugyanaz a két ügy, a felcsúti polgármester osztalékként kiveszi az állami megrendelésekből befolyt szerény 800 milliós nyereséget, aminek jó részét gyanítom leadja a pártkasszába, hisz közeledik a választás.

_most_ 2013.08.07. 14:41:26

@Blogger Géza: tavaly is mennyit nőtt a gdp :D

deruyter 2013.08.07. 14:43:29

@Vigyázz autókihajtás!: ne haragudj kérlek alássan, de még olvasni sem tudsz. Hol ír olyat a posztoló, hogy a független média baloldalit jelent, és hol ír olyat, hogy a maradék 74% automatikusan ballib ??? Egyszerűen leírta, hogy miért kellene hogy legyen esélye objektív tájékoztatásak. Ennyi. Az meg, hogy a "tömegek a jobboldal mellé álltak" egy vicc. Mert a választáson részt vettek ötvenegykét százaléka oda szavazott??? Ne röhögtesd már ki magad! Bár ugye Viktor is megmondta 2006-ban, hogy a haza nem lehet ellenzékben, azóta a matematika alaptételei is megkérdőjelezhetők.

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.07. 14:48:52

@Vigyázz autókihajtás!: "Arról nem én tehetek, hogy egy szűk politikai réteg gyakorlatilag minden neki nem tetsző véleményt/tényt hamisításnak titulál, és a hirdetőjét csípőből lehazugozza.."

Na, pont ezt csinálja a fidesz.

Azokat a TÉNYEKET, amik a szekta párhuzamos valóságába nem illeszkednek, negatív véleménynek, érted, VÉLEMÉNYNEK nevezi. Legtöbbször persze simán hazugságnak. Még ha nyilvánvaló, akkor is.

Pl. az, hogy nincs gazdasági növekedés, az a fideszesek szerint csak egy elképzelt "másik oldal" negatív véleménye, miközben nem az, még csak nem is vélemény, hanem számokkal kifejezhető tény. És így tovább.

Tényleg azt képzeled, hogy a Zenberek direkt rossz híreket akarnak hallani? :) Ugye, nem. :)

deruyter 2013.08.07. 14:48:59

@Vigyázz autókihajtás!: Hát ajánlom, hogy nézd vissza a fidesz (hírtv stb.) kommunikációját 2002-2010. Ennyire mélyen szílvonaltalan célvezérelt kommunikációt se előtte se utána nem láttam ellenzéki orgánumtól és párttól. Gyakorlatilag bármit tett a kormány, elmondták, hogy az mennyire szar. vagy ha valami olyat tett, amibe nem lehetett belekötni, akkor meg elmondták, hogy miért nem 1 évvel korábban. Már csak véletlenül is kell, hogy egy kormány néha valamit jól csináljon, de a fidesz komunikációjában ez nem létezett. Most kormányon ugyanezt csinálják. Most 100%-osan minden jó. Ezt már csak a nagyon hülyék hiszik el.

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.07. 14:49:56

@Blogger Géza: Köszönöm, igen, ez a párhuzamos valóság. Vicces, tényleg. :D

deruyter 2013.08.07. 14:50:26

@Vigyázz autókihajtás!: És szerinted a jobboldali sajtüó mégis milyen pénzből él??? Csak nem kormányhirdetésekből...?? Jajj már.

Blogger Géza 2013.08.07. 14:53:01

@_most_: Teljesen nyilvánvalóan ezt (illetve disznóság-szagot) akar sugallni a cikk a Tocsik szó bedobásával, csak nincs pofájuk leírni, hiszen semmi alapjuk rá. Csakhogy ugye ott nem volt valós teljesítmény, itt meg felépült létesítmények (pl gázvezeték) vannak az árbevétel mögött. Itt tart a magyar "független" újságírás.

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.07. 14:54:08

@Vigyázz autókihajtás!: Tessék, Blogger Géza illusztrálta is, milyenek a "jó hírek".
:D
Elképzeltek.

chatendeux 2013.08.07. 14:56:58

mesélj a 26%-ról...a hiteles tájékoztatás jegyében;) a választók 4 évente nyílváníthatják ki akaratukat. 2010ben megtették, több mint 67% szavazott a Fideszre.csak a hiteles tájékozatás végett. csúsztatsz, hazudsz.mint minden elkötelezett.Te ne írj a hiteles tájékoztatástól.Írj a Népszavába. Ott hiteles vagy. Üdv, egy el nem kötelezett polgár

Már a magyar foci is jobban teljesít! 2013.08.07. 15:00:58

"több mint 67% szavazott a Fideszre.csak a hiteles tájékozatás végett. csúsztatsz, hazudsz.mint minden elkötelezett."

Itt a másik tündérmesében élő! :D
67%! És ő hazugozik! És ő van felháborodva!

Basszus, milyen drogot szedtek ti?????
Nézz már utána a választási eredményeknek, te egysejtű drogos.
Elképesztő.
:D

_most_ 2013.08.07. 15:07:40

@Blogger Géza: mivel nem írhatják le a nyilvánvalót, hisz láttuk a fidesz mit művel azokkal, akik veszélyeztetik a bizniszeiket.

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.08.07. 15:16:49

@Blogger Géza: "Ezzel szemben a GDP mind idén, mind az egész ciklust nézve növekszik, az államdósság csökken, nem csak fideszesek fizetése nőtt"
Geyza én úgy vettem észre, hogy a jó édesanyád csökkent és nőtt egy időben.
Mér nem az MNO-n hülyíted a jónépet te patkány?

elwood 2013.08.07. 15:55:32

"hogy közöljenek olyan híreket amik a kormány hibáit tárják fel"

hogy viselkedjenek úgy mint egy sajtó ? hová vezetne ez ?

chatendeux 2013.08.07. 15:58:26

az érveid lenyűgözőek;) messzemenőleg bizyonyítják, h Te milyen okos vagy:)
Szép napot.

chatendeux 2013.08.07. 16:00:59

Javaslat: mint felelős választópolgár járulj jövőre az urna elé. Ott lehet véleményt nyilvánítani. Demokrácia. tudod......

lbm · http://nertars.blog.hu 2013.08.07. 16:47:42

@deruyter: "Hol ír olyat a posztoló, hogy a független média baloldalit jelent, és hol ír olyat, hogy a maradék 74% automatikusan ballib ??? Egyszerűen leírta, hogy miért kellene hogy legyen esélye objektív tájékoztatásnak. Ennyi."
Köszönöm :-) Ugyanerre szerettem volna rávilágítani a "nem értő"-knek, de így már nem kell.

lbm · http://nertars.blog.hu 2013.08.07. 16:52:43

@chatendeux: "mesélj a 26%-ról...a hiteles tájékoztatás jegyében;" A posztban ott a link "Tárki július". 2013-as adat.

gigacherry 2013.08.07. 17:28:10

@Vigyázz autókihajtás!:

"Ha valakinek nincsenek saját elképzelései, tervei és az összes mondanivalója a másik besározása, akkor azt elég nehéz másnak nevezni... Persze lehet próbálkozni, lehet szimplán csak szánalmasnak is nevezni."

Honnan tudod, mi lesz a műsor mondanivalója? Még el sem indult.

"Ez elmondhatják a jobboldali médiát birtokló cégek is. Olyankor bezzeg fel vagyunk háborodva, hogy milyen szemetek, hogy pénzért... Na ilyet is csak a maffia csinál..."

Még olyan is van, hogy nekem ingyen adják a hír gyanánt kínált mesét, mert a párt pénzeli őket és az ő érdekük az, hogy mindenkihez eljusson, de a cikk nem arról szól, hogy én fel vagyok háborodva ezen (régebben néha még fel voltam, most már rájöttem, hogy a Metropol és a Helyi Téma kiválóan alkalmas arra, hogy pl. rájuk pucoljam a krumplit), hanem arról, hogy Kocsis Máté magyarázatot követel, hogy merik majd egy hírműsorban kritizálni a kormányt.

"Arról nem én tehetek, hogy egy szűk politikai réteg gyakorlatilag minden neki nem tetsző véleményt/tényt hamisításnak titulál, és a hirdetőjét csípőből lehazugozza.. "

Nézd, amikor a szemembe hazudnak (pl Giró-Szász azt, hogy én önként mondtam le a további nyugdíjpénztári befizetéseimről, amikor aláírtam, hogy MANYUP tag maradok, pedig én tudom, hogy NEM tettem ilyet), azt nehéz másnak nevezni, mint hazugságnak. És ez csak egy a sok nyilvánvaló hazugság, hamisítás és csúsztatás közül és ezt nem csak egy szűk politikai réteg látja így.

Földi halandó 2013.08.08. 15:58:05

@Vigyázz autókihajtás!: na ez az... én komolyan mondom, hogy ezet a gyűlölködést, gyűlöletkampányolást annyira, de annyira unom már. meg szomorú is vagyok tőle...nagyon is...
hogy miért nem tud valaki olyan jönni, aki nem a másikra mutogat, hogy őt kövezzék meg, hanem megoldást kínál, tisztán, érthetően, korrekten...
bár lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy ilyet várok a politikától...csak így meg előbb utóbb ruanda lesz itt.... a nem tuszik kiírtják a tuszikat...vagy fordítva...
süti beállítások módosítása