2013.03.18.
17:59

Írta: lbm

A kommunisták már a spájzban vannak?...

ws_1363625981.jpg_225x225

Több mint húsz évvel a rendszerváltás után, még mindig tele vagyunk kommunistákkal! Ez nem vicc ám NERtársak! Az utcákon, tereken, meg a mindenhol. Ezt a szövevényes kommunista hálót ami beépült az ország mechanizmusába csak azért nem látjuk, mert nem figyelünk eléggé a Lacira! Mármint a Kövér Lacira. Pedig igazi "unági" (copy by Jóbarátok) idegrendszerrel szúrja ki nap mint nap a bokrokból előugró, direkt a kormány munkáját szabotálni akaró, "csúnyarossz" kommunistákat. Mindent meg is tesz, hogy megvédje tőlük a zembereket, az országot, és az isteni apparátus helyi képviseletét: a FIDESZ-t. De a harc nem könnyű! A kommunisták már saját gyermekeiket küldik a világ legfantasztikusabb (tehát egyértelműen FIDESZ-es) alkotmánya ellen. Bizony ezt maga Kövér László mondta a minap a hvg.hu cikke szerint: 

"A házelnök hozzátette: a mai tüntető fiatalok apukája valószínűleg olyan kommunista vezető volt, akik ellen a rendszerváltás idején ők tüntettek."
Szóval a kommunisták már a spájzban vannak...
De komolyra véve a szót, nekem meg, hogy egészséges maradjon a lelkem és a gondolkodásom (ami így, valljuk be, nem könnyű...) lenne egy két észrevételem László felé:

Azt mondod: "Nem lehet büntetlenül megsérteni a törvényt, ezt azoknak a fiataloknak is tudniuk kell, akik székházat foglalnak, hidakat torlaszolnak el, hiába 18-19 éves, és nem tudja felmérni esetleg a cselekedete súlyát. Majd felméri, ha megkapja róla a büntetésről szóló csekket..."  Lehetne kérnem egy arra vonatkozó paragrafust, hogy mi is a bűnük? Mármint olyan, amit a „ti” fiataljaitok még nem követtek el abban az „elmúltnyócév”-ben.  Persze azon kívül, hogy szerinted ezek a mostaniak kommunista-ivadékok...

Nem! Nem azzal van a bajom, hogy rettegsz a nem létező kommunistáktól. Ez a te problémád, és nagyon nehéz lehet így élned. Azt is csak sokkterápiaként szoktam neked kívánni, hogy hetente kétszer álmodj valamilyen "Virág elvtárssal". Szóval ez csak a te bajod, francokat sem érdekel.  A gondom inkább az, hogy mikor kormányra kerültetek, még szinte fel sem foghattam, milyen kecsketartós-gombaszedős jóélet köszöntött rám, de már meg is született a törvény mely felmenthet olyan embereket akik után Budapest utcái romokban hevertek. És most ugyanez a kormány bűnöst kiált pár papíron üzenő diákra, te meg nevetséges kommunista-elmélettel még rá is tromfolsz erre. Pedig valamit nem szabadna elfelejtenetek! Az utca politizálást ti hoztátok divatba. Bizony! Sőt, még azt is megmutattátok, hogy az utcán a vélemény kinyilvánítás szlogenje mögé bújva sok mindent meg lehet tenni büntetlenül, mert majd jön egy Morvai Krisztina, vagy hozzá hasonló valaki, aki majd emberi jogokat, véleményszabadságot meg rendőrállamot kiáltva megvéd szinte bármilyen demonstrálót. Nem könnyű nektek, tudom, mivel a mostani diákok válóban demonstrálnak, és nem támadnak rá senkire és semmire, így meg a demokratikus állam látszatát megtartani igyekezvén, nem nagyon tehettek semmit. Mindössze bepróbálkozhattok egy kis "selmecigabis" : "én még ekkora agresszivitással nem találkoztam" vicces körmondattal;  csak magatok számára látható fél milliós kárral amit a hálátlan Bajnai-zsoldosok okoztak; meg egy csipetnyi „kommunista apukák sarjai vagytok” már-már kínosan paranoid történettel; és mindezt megfejelhetitek egy kis pénzbírsággal...

 Ám ha divatba hoztátok a tüntetést, és valóban a demokrácia vívmányaként gondoltok rá, akkor tűrjetek csendesen és esetleg nézzetek körül, hogy mindent jól tettetek-e. Ha viszont az utcai véleménynyilvánítás mégsem azt jelenti nektek amit nyolc rohadt hosszú évig hallgattunk tőletek, hanem pusztán a hatalom megkaparintásának eszköze volt számotokra, akkor verjétek a fejeteket jó erősen a falba, mert ez a fagyi bizony úgy néz ki, hogy visszanyal…

15 komment

Címkék: NERlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr835143754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.03.19. 11:52:17

Tisztázzuk.

Orbánról, Kövérről és Lévai Anikóról készítettek jelentéseket kedvenc komcsi védenckéid.

orbanviktor.hu/attachment/0016/15745_vadai_agnes_irasbeli_valasz_2012.04.05..pdf

Gyurcsányéknak eközben az MSZMP KB intézte a vizsgáit, cserébe a Dialógus csoportról jelentgetéseiért:
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA
index.hu/belfold/es3500/
"Dialógus-ügyben sem az ügynökök adták a fontos információkat, hanem a besúgások szempontjából sokkal fontosabbak voltak az akkori "hivatalos kapcsolatok", köztük Gyurcsány Ferenc a pécsi tanárképző kar KISZ-titkára, Petrétei József politikai munkatárs vagy Kis László, a jogi kar párttitkára, jelenlegi alkotmánybíró.

Szóval ha a spájzban nem is, de az alkotmánybíróságban még vannak az MSZP által beejtőernyőztetett komcsik.

regress 2013.03.19. 12:07:11

én nagyon szívesen beleverném lacika fejét a falba

regress 2013.03.19. 12:11:31

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te nagyon beteg,a fideszbe keresd a komcsikat.miért nem akarják felfedni az ügynökaktákat?félnek,hogy pokornipapa besúgja őket?

ob.szerver 2013.03.19. 12:17:34

Ez nem olyan komplikált.

Ez a nép még mindig ott tart - és még sokáig ott is fog tartani - hogy azok a pártok, amelyek kommunistáznak, zsidóznak és cigányoznak, biztosan besöpörhetik a szavazatok minimum 40%-át, függetlenül a teljesítményüktől, vagy attól például, attól, hogy mind emberanyagukban, mentalitásukban vagy módszereikben sokkal kommunistábbak, mint akiket ezzel vádolnak.

A fidesz kommunistázik, a jobbik zsidózik, és a biztos sikert jelentő cigányozáson pedig osztoznak:

www.facebook.com/photo.php?fbid=551532268201896&set=a.184329038255556.40868.184272521594541&type=1&theater

Zavartalan az együttműködés.

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2013.03.19. 12:30:54

Világ Proletárjai Egyesüljetek!

Előre! Ma a baloldalt a proletárok ellenségei irányítják! Farkasok vannak a Bárányok közt!

Még nincs minden veszve! Meg lehet tisztítani a szocialista pártokat az oda alantas módon, hazugságokkal beszivárgó nagytőkés kapitalista burzsóá elemektől, akik a dolgos munkásnépet félrevezetve, imperialista abszolutista egyeduralomra törnek, az emberek vad nacionalista érzelmeit felkorbácsolva és egymás ellen uszítva az elvtársakat!

Ki a szoci pártokból a gyártulajdonosokat, a bankárokat a kereskedő élősködőket! Ma ezeket a pártokat a dekadencia és protekcionizmus posványos mételye fertőzi! A tisztességes dolgos verejtékből élő munkásembernek érdekeit elnyomó népirtó terroristák, foglalják el az őket megillető helyeket a parlamentben(gulágba)!

Világ Proletárjai egyesüljetek! Ne hagyjátok, hogy az érdek-képviseleti egyesületeitekbe olyanok szivárogjanak be, akiknek az az érdeke, hogy minél jobban kihasználjanak benneteket!

Előre! Rendületlenül! Elő a sarlót és kalapácsot!

Munkásököl vasököl, oda csap, ahova köll!

Ezek az anti szociális elemek, társadalmunkra bomlasztóan hatnak! A politikai hulliganizmus biztosítja a korrupció melegágyát és az erkölcstelenség elharapózását!

Nincs más megoldás! Fel kell számolni az imperialista törekvésekre törő fasiszta nézeteket valló szubcensziákat a szocialista életben!

Társadalmunk szociális létbiztonságának megőrzése érdekében, érvényesíteni kell a proletár testvériség szellemét, a társadalmi egyenlőséget!

Bolsevik nép! Egyesüljetek a mensevik burzsoá elnyomók ellen!

Idézem dicső nagy vezetőinket! Ez a harc lesz a végsőőő!

Mindenkinek joga van a munkához! Ezért a kapitalista szempontú automatizációt ellensúlyozni kell, tehát társadalmi létbiztonságú munkaelosztást ki kell eszközölni!

A szükségletek állandóak, de a munka mennyisége lecsökkent a termelés felgyorsulásával!

Újra internacionálé kell! Már nem elég a 3x8 óra! Mától proletár testvéreim, a 4x6 órát kell bevezetni, hogy eltűnjenek az éhező munkanélküli naplopó tömegek!

Testvéreim! A megoldás a kezetekben van! Munkás ököl vas ököl, oda sújt ahova köll! Nincs más megoldás jövőnk és jogaink biztosítása érdekében, mint a munkás osztály hatalmát visszaállítani!

Előre! Rendületlenül és rettenthetetlenül!

Pomegájcse...

Hawks 2013.03.19. 12:35:06

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: kiafaszt érdekel ez? Kövér Laciról van szó te agyhalott, aki MSZMP tag volt és saját bevallása szerint is nagy múltú pápai komcsi családból jött. De volt már liberális is, most meg épp keresztényszopó. És viccesen azt állítja, hogy kommunista vezető volt a diáktüntetők apukája. Viszont számolni (veletek együtt) nem tud, hiszen akkor értené, hogy egy 20 éves gyereknek max 20-25 éves lehetett az apja akkoriban. De ez csak egy újabb bizonyíték,arra hogy mi is a fidesz: analfabéta suttyópárt.

hot-spot (törölt) 2013.03.19. 12:40:33

Nekem semmi bajom a kommenistákkal,ők legalább adtak enni mindenkinek.D

béla a görög (törölt) 2013.03.19. 12:58:57

Ez az ember szimplán skizofrén!

A gyerekek szüleinek kora is lassan kisebb mint Lacáké ergo nem nagyon érintette őket az előző rezsim.
Laca! Te vagy az utolsó mohikán!
Laca! Számolj! Tudom jogásznak nehéz, de azért próbáld meg!
Beteg ember! és lassan az egész FIDESZ a szellemi leépülés állapotába kerül. És nincs annál szörnyűbb mint ha egy öregember hülyét csinál magából.

Con Storm · http://pszichohistoria.uw.hu/ 2013.03.19. 13:26:44

@hot-spot: Ne hidd... azokkal mi van, akiknek az apját rendszerint elfogták mikor jött ki a gyárból fizetésével... összeverték 3 napig bentartották?!

Anyámat az ÁVH-sok mikor velem terhes volt.. sportpisztollyal hasba lőtték... a golyó még mindig a koponyacsontomban van.. miután keresztül ment a szemem alatt az arcüregemben... és megállt az agytörzsem mellett..

Volt olyan hogy az útszéléről kellett összeszednem az üvegeket, mert felpuffadt a hasam az éhségtől...

11 éves voltam, amikor nagymamámnál nyaraltam, elkaptak és úgy összever egy szürke egyenruhás, hogy hol van apám... a lányt meg megerőszakolta és megfolytotta.... soha nem lesz felelősségre vonva...

ellopták a magyarok vagyonát, földjét munkáját, majd magukat betetették vezetőknek és a szanálási szerződések úgy voltak megírva... hogy a csődeljárás során 5-10% vagyonrészt szereznek az adott egységben, legyen az TSZ, GYÁR, bank vagy bármi.. majd csináltak egy rendszerváltás... egy kamu kárpótlást... és a szanálási részükre hitelt vettek fel, és abból megtudták venni az egységek több mint 50%-át...

Szóval ennyit.. hogy mindenkinek adtak enni... a vidéki munkások harmadát keresték a tsz-ekben a városiaknak.. gyakran még enni sem futotta nekik...

regress 2013.03.19. 13:37:08

@Con Storm: hűha,neked tényleg van valami a koponyádban

DezInf 2013.03.19. 13:54:10

@Con Storm:

Kicsit vagy zavaros.......

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.03.19. 16:33:31

hiába írjátok újra és újra ezeket a bejegyzéseket...aki az mszp-exszdsz-E14 és atöbbi szekerét tolja az mind bides kommunista, bolsi szarkavaró.

mahet 2013.03.19. 17:12:52

@FILTOL: tegyük fel, hogy igazad van. Ettől a Fidesz kevésbé lesz kommunista?

Kádár sírva fetrengene a röhögéstől ha látná mit sikerült elérnie a Fidesznek - ő ilyenről álmodni se mert.

béla a görög (törölt) 2013.03.19. 17:44:20

@FILTOL: Korábban az volt a baj, hogy a MSZP kiszolgálja a 'karvalytőkét' meg a multikat meg bankárokat meg a hókom tudja még kit.

Láttál te már ilyen kommunistát? :)

Gyerekek el kéne már dönteni és szisztematikusan kéne hazudni. :) Mert ha azt mondod, hogy utálod őket mint a szart - mert csak, vagy mondjuk azt mondod, hogy ezt kell irnod mert a politikai PR részét képezi az ellenfél lejáratása, azt mondom OK, megértem, mert én egy ilyen megértő ember vagyok.

Csak komolyan ne kelljen venni titeket.
süti beállítások módosítása