2012.10.05.
23:57

Írta: lbm

Hasznos tehén a gyerek, vagy mi van?!!??....

aoltony_1349474225.jpg_150x99

A minap írtam, hogy valószínűleg létrejött a FIDESZ-frakción belül egy új csoportosulás, a TUSKO (TudatlanSurmókatKépviselőOsztály). Jelentem újabb taggal bővült Révész Máriusz személyében!

" Egy gyermek felnevelése legalább olyan hasznos, mint egy tehéné." 

Én értettem drága Máriuszunk mondandójának lényegét, és őt tényleg nem szeretném bántani, hisz 2006-ban nagy ütés érte a fejét, aztán ki tudja milyen szövődmények lehetnek amik most jöttek ki rajta...

De azért lenne némi kérdésem. Komolyan nincs ebben a kormányban egy olyan politikus sem, aki a gyereket gyereknek nézné???

Arany drága bogaraim, ott a kormányban!

A Gyermek jelentése, megfogalmazása, értéke: elsőként, a gyerek egy picike emberi lény, a társadalom olyan része, amelynél szebb talán nincs is. A család kiteljesedése, és egy boldogság-forrás. A gyerek általában szerelemből születik, és felnőtt emberek életét teszi vidámmá, értékessé, örömtelivé.

Azaz: a gyereket szeretetből szüljük, nem azért, mert magasabb nyugdíjra szeretnénk szert tenni jövőbeni adófizetők termelésével...
A gyerekszülést érzelmi alapokon vállaljuk, nem pedig azért, hogy az urunk ne üssön, ha megfelelő az "alom" nagysága... Ezen felül pedig komolyan jó lenne ha már most tisztáznánk előre, hogy a gyerek nem jellemezhető a következő jelzőkkel: "hasznos", "praktikus", "gazdaságos", " jövőbeni GDP-termelő". Továbbá tényleg csak a gyengébbek kedvéért szólok, hogy a gyerekeket nem illik a tehénnel, disznóval, vagy bármely más állattal összehasonlítani, legyen az szárnyas avagy emlős...

Komolyan jó lenne a most általam leírtakat figyelembe venni, mert még egy ilyen tuti beszólás, és azt hiszem a következő tanulmány fog megjelenni, valamely édesanya tollából:  " Hogyan viselkednek a majmok öltönyben,ha egy országot irányíthatnak..."

 

Szólj hozzá!

Címkék: NERségek

A bejegyzés trackback címe:

https://nertars.blog.hu/api/trackback/id/tr814822570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása